KRIK Hike – efteråret 2020

 

Vil du med på årets KRIK HIKE 2020 sammen med andre KRIK-folk, hvor turen går til Mols kuberede terræn, i den flotte danske natur? Jakob Langdahl og Kristina Eskildsen er turledere og guider igennem den ca. 20 km lange vandretur over tre dage fra fredag aften til søndag formiddag. Der vil være mad over bål, overnatning i telt, andagt, bålhygge og godt fællesskab. Lyder det som noget for dig, så tilmeld dig turen her. 

Sted: Bjergetapen, Molsbjerge 

Tid: D. 18. – 20. septemper 2020

Hvem: + 18 år 

Antal: max. 20 deltagere 

Tilmelding: senest d. 12/9. september. Tilmeldingen er bindende. 

Pris: Medlem af KRIK: 300 kr. Ikke-medlem: 350 kr. (Hvis du er medlem af KRIK kan du spare 50 kr ved deltagelse på turen. For at blive medlem af KRIK, kan du klikke her… Det koster 100 kr om året og dermed er du med til at støtte KRIK Danmarks arbejde. Transport er ikke inkluderet i prisen, men start- og slutsted vil være tæt på offentligt transport.

OBS: Turen er alkoholfri.

Ved tilmeldingen giver deltagere lov til at billeder taget i forbindelse med turen må bruges til Facebook opslag og til fremtidige PR formål for KRIK Danmark. Der gives ligeledes tilladelse til at billeder må bruges til offentlige medier. Hvis ikke du ønsker dette, så send en mail til daniel@krikdanmark.dk  

Program og mere information vil blive tilsendt på mail senere og opdateret på Facebook-begivenheden.  

Hvis du har spørgsmål, så skriv til daniel@krikdanmark.dk

Tilmelding

  • 0,00 kr.
  • MasterCard
    Visa