Landsleder i KRIK Danmark, Ann Maria Kjær, har besluttet sig for at stoppe. Hun stopper i forbindelse med generalforsamling den 26. november. Fratrædelsen sker i bedste forståelse mellem Landsstyret og Ann Maria.

Ann Maria siger selv om sin fratrædelse:

“Der er sket en række ting i mit privatliv det sidste års tid, der gør, at jeg har valgt at stoppe som landsleder i KRIK.

Jeg ser tilbage på min tid som landsleder med taknemmelighed over, at jeg fik mulighed for at være med til at starte KRIK op i Danmark. Det har været en spændende rejse med både op- og nedture. En rejse, hvor fundamentet for KRIK i Danmark er blevet lagt. Jeg er stolt af KRIK’s Landsstyre og det store stykke arbejde, de gør for KRIK.

Jeg har brug for at trække stikket helt i en periode, men drømmer om at vende tilbage til KRIK igen når tiden er til det.”
Vi er i KRIK’s Landsstyre kede af, at Ann Maria stopper. Ann Maria har været en bærende kraft i opstarten af KRIK i Danmark, og hun har i sit arbejde som landsleder haft en central rolle ift. den daglige drift af KRIK.

Vi har dog også kunne mærke, at de seneste måneder har været svære og udfordrende for Ann Maria, og vi støtter hende derfor fuldt ud i hendes beslutning og ønsker hende alt godt fremover.

Vi vil den kommende tid se på, hvorledes Ann Marias opgaver kan varetages.

På vegne af KRIKs Landsstyre
Formand Daniel Nord Kastrup