FIND DIN LOKALFORENING

Se oversigten over lokalforeninger

START EN LOKALFORENING

Vil du starte en lokalforening?

IDÉ-BANK

Inspiration til lokalforeninger

BLIV MEDLEM

Meld dig ind i KRIK her

Start en lokalforening

Vær med til at udvikle KRIK til en organisation fyldt af idrætsglæde, trosglæde og livsglæde!

Start en lokalforening

Vær med til at udvikle KRIK til en organisation fyldt af idrætsglæde, trosglæde og livsglæde!

Hvad er en lokalforening i KRIK?

Lokalforeninger er hjertet i KRIK’s arbejde og har til formål at kombinere sport og den kristne tro. Lokalforeningerne skal være et sted for idrætsglæde, trosglæde og livslyst. Foreningerne kan være rettet mod børn, unge eller yngre voksne, og drives af lokale ledere med støtte fra KRIK’s landsstyre.

Lokalforeninger kan være forskellige på mange måder: Nogle mødes regelmæssigt hver uge for at spille f.eks. floorball eller volleyball, andre organiserer et par store begivenheder eller udflugter årligt, mens andre igen arrangerer mere spontane sammenkomster. Fælles for alle lokalforeninger er, at der under samlingerne vil være en andagt. På denne måde bliver det kristne budskab en naturlig del af lokalforeningen.

Kendetegn for lokalforeningerne er: Aktivitet – Fællesskab – Andagt

Hvordan gør jeg? – kun fantasien sætter grænser!
Har du lysten og idéen til at starte en lokalforening, hjælper KRIK’s landsstyre dig med at tage det næste skridt. Du får vejledning til at komme videre, ligesom vi giver dig en startpakke med materialer til at lave de bedste KRIK-aktivteter.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan finde på i en lokalforening. Vi vil opfordre dig til at tænke frit og stort. KRIK ønsker at hjælpe dig til at realisere dine ideer og støtte dit engagement – så tøv ikke med at kontakte os for at hjælpe dig videre.

For mere information vedrørende KRIK’s lokalforeninger, kontakt Anders Helverskov Petersen på anders@krikdanmark.dk.

KRIK EXPLORE (nytårslejr) var helt fantastisk! Gud i centrum på hele lejren, hvor vi også fik dyrket en masse sport. At samles om Guds ord og samtidig gøre det, jeg elsker allermest – det er den perfekte kombination.

Jeg drømmer om et KRIK i Danmark med fællesskab, glæde, fight og liv. Det var det, jeg oplevede på EXPLORE, og det er det, jeg vil give videre i KRIK DANMARK!

Mathias Nyborg Christensen

Sport Managment studerende

KRIK-AMBASSADØR

Bliv KRIK-ambassadør i dit lokalområde