Hej alle KRIK’ere!

Jeg er netop kommet hjem fra tre spændende dage i Norge, hvor jeg var sammen med de ansatte fra KRIK Norge og Sverige og tre fra bestyrelsen i Finland. Vi var samlet for at dele erfaringer, visioner og strategier. Man oplevede straks, at vi i Danmark og Finland er de små i søskendeflokken, da Sverige havde 10 ansatte med og Norge endnu flere.

Vi var samlet i Hemsedal på KRIK’s Høyfjellssenter – de, der var med på SnowCamp, kender det som et sted, hvor man bliver serviceret godt.

Det var utroligt spændende at høre om, hvordan det går i Norge og Sverige. Selvom de er meget større og har flere år på bagen, er der mange ting, vi kan lære af dem. KRIK Finland minder mere om Danmark, da de også er nyopstartet, men her var det virkelig rart snakke med nogen, der står i de samme udfordringer, og høre, hvordan de tackler dem.

Selvfølgelig var der også sat tid af til at være aktive, og her tog jeg udfordringen op med at prøve noget langrend. Man kunne godt se, at de øvrige KRIK-nationaliteter jo næsten er født med ski på, men heldigvis var bibeltimeholder og brite Greg Morgan (European Christian Sports Union), der også – så ham kunne jeg køre lidt med.

Jeg oplevede en stor interesse for at høre om arbejdet i Danmark. Det er fedt at mærke, at man er en del af noget større, og at de også brænder og beder for vores arbejde. Jeg er kommet hjem inspireret og opmuntret til arbejdet herhjemme.

Thomas Langdahl, Næstformand