På Djurslands Efterskole har de god grund til at være stolte af 10. Give Away’s arbejde dette skoleår! De har nemlig formået at samle intet mindre end 76.555,11 kr. ind. Dette flotte indsamlingsresultat har de valgt at dele ligeligt mellem KRIK og Promissio.

Ungdomsmedarbejder i Promissio, David Kristoffersen, og næstformand i KRIK Danmark, Kristian Norup tog imod gaverne og takkede elever og skolen for arbejdet.

“Vi er meget overvældet over engagementet og indsatsen som eleverne på Djurslands Efterskole har lagt i årets indsamling til KRIK Danmark og KRIK’s internationale arbejde. Med denne hjælp og støtte er vi adskillige skridt nærmere på at kunne realisere nogle af de drømme og ambitioner vi har for dette og kommende år.” – Kristian Norup

KRIK’s internationale idrætsarbejde bliver drevet i Kenya, Uganda og Tanzania. Her er der utroligt mange som har oplevet idrætsglæde og trosglæde samt fået nye livsmuligheder gennem ledertræning og oplæring. Som noget nyt i år har de også startet en kvindegruppe, hvor målet er at styrke selvbilledet og at lære lederskab. Det handler om at udfordre kvinderne til at tænke udenfor det sædvanlige og den lokale, sociale struktur. Pengene, der er blevet samlet ind, hjælper dem til at kunne fortsætte dette gode arbejde.

I KRIK Danmark satser vi på ENERGY i år og håber, at vi med denne lejr kan sætte en standard for hvad vi som organisation ønsker: at børn og unge skal opleve et sundt og aktivt fællesskab, hvor der er mulighed for at møde Jesus. Et STORT og rungende tak skal der lyde til eleverne på Djurslands Efterskole for at være med til at skabe idrætsglæde, trosglæde og livsglæde.